Golden Restaurant
Tek Golden Restaurant ju mund të gjeni shërbim profesional, me meny të pasur me specialitete vendore dhe europiane. Golden Restaurant posedon një sallë moderne me kapacitet deri në 500 ulëse, si dhe parking për 150 vetura. Ne jemi vend ideal për organizimin e ahengjeve dhe organizimeve tuaja duke përfshirë: Dasma, Fejesa, Syneti, Mbrëmje të Maturës, Absolventiada, Mbrëmje Muzikore, Seminare, Konferenca, etj.
Lagjja "Kalabri" (ish Emshir), prapa Restaurant "Garden"
Prishtinë
+383 45 383 838
info@golden-restaurant.com
http://www.golden-restaurant.com
Lokacioni në hartë