Fundamenti

Fabrika profesionale për përpunimin e gurëve të GRANITIT dhe MERMRIT.

Ju ofrojmë:
Gurë / fasha – për dritare,
Shkallë të stileve dhe dimenzioneve të ndryshme nga mermeri dhe graniti,
Oxhaqe / kamina – me dizajne modern,
Gurë / elemente- pune për kuzhina,
Elemente për Banjo,
Banaqe / shank – sipas porosis,
Dysheme me pllaka nga mermeri dhe graniti,
Elemente të punuar me CNC – sipas kërkesës së klientit, etj.

Montimin e të gjitha llojeve të pllakave të qeramikës dhe porcelanit me ekipe profesionale.

Rr. Prishtinë - Gjilan

Gjilan

044518999, 044133181 

info@fundamenti-ks.com

http://fundamenti-ks.com/site1/de/
Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë