Mobile Dekor

Mobile Dekor me 36 vite eksperiencë, që nga viti 1983 është një ndër kompanitë e para të Republikës së Kosovës në fushën e shërbimeve dhe prodhimeve të mobileve dhe produkteve të tjera në fushën e mobilierisë.

Fabrika jonë prodhonë shumëllojshmëri të produkteve si: Kuzhina, Dhoma të Ditës,Dhoma Gjumi, Dhoma të Fëmijëve, Paradhoma, Tv Komoda, Pllakara, Tavolina, Trepezaria dhe çdo gjë që ka të bëjë me interier të brendshëm të një shtpëpie apo të një lokali.

1.Rr.Tahir Shala nr11 / Dardania 2 (rruga për Loxhë) 30000
2.Klinë – përball Hotel Norës,
3.Magjistralia Gjakovë-Prishtinë, te B3,
4.Pejë, te ish Tregu i Gjelbërt, Kompleksi Banesorë Gështënia.

Pejë

044275656, 049275656, 038704455

info@mobiledekor.com

http://www.mobiledekor.com
Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë